Sea-Band Paket Dewasa (Hitam / Kelabu)

Gelang pergelangan tangan tekanan titik akupresur ini terbukti secara klinikal dapat mengurangkan rasa mual, loya dan muntah serta membantu dalam merawat rasa mual selepas pembedahan dan yang disebabkan oleh kemoterapi. Mereka benar-benar bebas obat dan tidak invasif. Mereka berfungsi dengan mengenakan tekanan pada titik akupresur P6 atau Nei-Kuan pada setiap pergelangan tangan menggunakan penekan plastik yang berfungsi untuk mengembalikan keseimbangan dalam tubuh.

Sea-Band Paket Kanak-kanak (Biru / Merah Jambu / Hijau)

Paket kanak-kanak ini dirancang khusus untuk anak-anak usia 3 hingga 12 tahun. Gelang pergelangan tangan akupresur ini terbukti secara klinis dapat meredakan mual dan mabuk kendaraan, serta membantu mengatasi mual setelah operasi dan akibat kemoterapi. Mereka benar-benar bebas obat dan tidak invasif. Mereka berfungsi dengan mengenakan tekanan pada titik akupresur P6 atau Nei-Kuan pada setiap pergelangan tangan menggunakan penekan plastik yang berfungsi untuk mengembalikan keseimbangan dalam tubuh.

Sea-Band Mama!

Sea-Band Mama! telah dirancang khusus untuk membantu menenangkan perut selama kehamilan anda sehingga anda dapat mulai menikmati waktu yang istimewa ini. Sea-Band adalah solusi bebas obat yang efektif untuk sebagian besar jenis mual Benar-benar semulajadi, Sea-Band menggunakan gelang pergelangan tangan akupresur untuk dengan lembut mengembalikan keseimbangan tubuh anda. Tiada dadah. Tiada efek samping. Bukti klinikal. Sesuai untuk sebagian besar jenis mual.

Pertanyaan? Kami sedia membantu!

Hotline:

(65) 6749 1693 | 6747 9356