Sea-bands

Meneroka dunia dengan kebebasan dan kegembiraan.

Penawar Tanpa Ubat

Tanpa Kontraindikasi

Bukti Klinikal

Boleh digunakan semula

Apalah Sea-Band?

02f01087edit
Young Beautiful Asian Entrepreneur using crowd sourced taxi

Sea-Band adalah gelang pergelangan tangan berbahan elastik yang dijahit, yang berfungsi dengan memberikan tekanan pada titik tekanan Nei Kuan pada setiap pergelangan tangan melalui stud plastik. Karena gelang tidak menggunakan obat-obatan, mereka tidak menyebabkan efek samping yang terkait dengan obat anti-mual dan dapat dipakai pada setiap pergelangan tangan saat Anda merasa mual. Sea-Band sesuai untuk dewasa dan kanak-kanak.

Jangan biarkan perjalanan hidup Anda rusak oleh timbulnya mual dan muntah. Menggunakan Sea-Bands untuk melegakan mual, nikmati perjalanan bersama anak anda atau menikmati kehamilan anda dengan melegakan tanda-tanda mual awal.

Kegunaan Sea-Band

Mabuk Perjalanan

Mual, pening dan muntah yang disebabkan oleh sebarang bentuk pengangkutan adalah disebabkan oleh kekeliruan mesej yang diterima dalam otak. Dengan Sea-Bands, melancong ke seluruh dunia sekarang lebih mudah daripada sebelumnya.

Mabuk Hamil

Hampir 80% wanita hamil akan mengalami mual pagi pada suatu ketika. Sea-Bands adalah cara yang mudah dan semulajadi untuk mengatasi mual pagi tanpa mengambil ubat.

Mual selepas pembedahan dan disebabkan oleh kemoterapi

Walaupun terdapat peningkatan dalam teknik anestetik, ramai pesakit masih mengalami mual dan muntah selepas pembedahan di bawah anestetik umum, terutamanya apabila ubat lain diberikan untuk mengurangkan kesakitan. Sea-Bands menggunakan prinsip acupressure yang telah diuji dan disahkan untuk memberikan lega semulajadi dan berkesan dari mual dan muntah dalam kes-kes seperti ini.

Sea-Band Produk

Sea-Bands adalah alternatif rawatan yang murah, terbukti secara klinikal dan bebas dadah untuk mengawal mual dan muntah.

Bagaimana Menggunakan Sea-Band?

Untuk memastikan Sea-Bands berfungsi dengan betul, sila ikuti arahan di bawah untuk meletakkan gelang anda pada kedudukan yang betul.

Pertanyaan? Kami sedia membantu!

Hotline:

(65) 6749 1693 | 6747 9356